Støbning af nyt terrazzogulv

Skal du have et nyt terrazzogulv?

Trænger dit hjem til fornyelse og mere liv, er det oplagt at støbe et nyt terrazzogulv.

Terrazzo støbes fremfor lægges. Det betyder, at det kan formes præcis efter rummets mål. Oveni det kan man selv udvælge de sten, der skal bruges i blandingen – efter farve, størrelse, type og meget andet. Det er også et meget slidstærkt og holdbart materiale. Terrazzo bliver derfor ofte valgt som gulv til badeværelser, entréer eller opgange. Et terrazzogulv er en investering, du vil have glæde af i mange år fremover.

Københavns Terrazzo ApS (KBH Terrazzo) har mange års erfaring med at støbe og lægge nyt terrazzogulv. Vi arbejder eksklusivt med terrazzo, og alle vores ansatte er specialuddannet. Det sikrer dig et professionelt resultat hver gang.

Et terrazzogulv kan også støbes præcis efter dine ønsker. Har du derimod et gammelt terrazzogulv, der er falmet eller har fået lidt småskader kan en reparation eller afslibning hurtigt give dit gulv et gevaldigt løft.

Hvorfor støbe et nyt terrazzogulv?

Terrazzo fremstilles af skærver af marmor, der blandes med et bindemiddel som for eksempel hvid, grå eller indfarvet cement. Materialet er traditionelt blevet anvendt til gulvbelægning, hvor man udlægger en grødet blanding af marmorskærver og cement på et betongulv. Efter nogle dages hærdning, våd- eller tørslibes belægningen, hvorefter du får et holdbart og fugefrit gulv.

Terrazzo holder i mange år, hvorfor du ofte finder dem i mange ældre bygninger og boliger. Det er simpelthen aldrig blevet skiftet. Den daglige vedligeholdelse af terrazzo er nem, og kræver ikke det store. Det kan som regel klares med en almindelig gulvvask – så længe du tørrer vandet op hurtigt. Så undgår du kalkskjolder, hvilket er den typiske skade terrazzogulve kan lide under. Er gulvet mere snavset, og kræver dermed en mere grundig rengøring, kan du benytte dig af enten en gulvvaskemaskine eller vekselvaskning.

Terrazzo og terrazzogulv er forholdsvis billigt sammenlignet med andre løsninger. Så det er en nem og enkel løsning at investere i et terrazzogulv, der ikke koster en formue. Samtidig får du et solidt gulv, der holder sig pænt og elegant i mange år fremover, og kun kræver minimal og nem vedligeholdelse.

Læs mere om fordelene ved et støbt terrazzogulv her.

Københavns Terrazzo ApS er eksperter i støbning af terrazzo

  • Vi er et af Danmarks største terrazzofirmaer, og har eksisteret siden 2008
  • Vi udfører alle slags terrazzogulv opgaver hurtigt, effektivt og til tiden
  • Vi lytter til vores kunders ønsker, så slutresultatet lever op til deres forventninger og ønsker
  • Vi rykker ud med kort varsel
  • Vi overholder ALTID vores aftaler
  • Vi fakturerer altid indenfor tre dage efter udførsel- også via elektronisk fakturering

Kontakt os via vores kontaktformular, send en mail til tb@kbhterrazzo.dk eller ring til +45 60 22 13 73. Så giver vi dig et tilbud eller rådgivning om, hvordan du får et smukt og unikt terrazzogulv støbt i farve- og stensammensætning efter dit valg.

Et smukt og tidsløst terrazzogulv, støbt med mørk bort og marmorstifter.
Et smukt og tidsløst terrazzogulv, støbt med mørk bort og marmorstifter.