Rensning af terrazzo

Har din trappeopgang brug for en dybderensning?

Dybderensning af terrazzo er det støvfri og billige alternativ til en afslibning.

Det egner sig især til trappeopgange, hospitaler og andre tæt trafikerede steder, hvor støv kan være til gene eller til deciderede skade. Er du vicevært i en beboerforening eller ansvarlig for en ejendom, hvor jeres terrazzogulv trænger til en kærlig behandling, kan en dybderensning være det rette valg for jer. I vil derfor kunne udsætte en egentlig afslibning til et senere tidspunkt.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud og en uforpligtende snak. I kan enten bruge vores kontaktformularen, skrive en mail til tb@kbhterrazzo.dk eller ringe på +45 60 22 13 73.

Vi dækker hovedstadsområdet og hele Sjælland.

Dybderensning af trappeopgang, billigt, effektivt og støvfrit

Afslibning eller rensning af terrazzo?

I hver enkelt tilfælde laver Københavns Terrazzo ApS en ekspertvurdering af, hvorvidt jeres terrazzogulv kan nøjes med en dybderensning, eller om det kræver en reel afslibning.

Afslibning er nødvendig, hvis terrazzoen er blevet beskadiget eller kalken har sat sig dybt. Eksempelvis, hvis gulvet er blevet fejlbehandlet med kalkfjerner og andre skrappe rengøringsmidler, eller skaden ikke er blevet taget hånd om over flere år.

Vi anbefaler altid, at du vælger en afslibning til toiletrummet.

Dybderensning egner sig også især godt til steder, hvor støv kan være til stor gene, såsom opgange, hospitaler m.m. Det er fordi processen er relativt støvfri og tager kortere tid end en reel afslibning.

Dybderensning med specialudviklet stensyre

Terrazzo tåler normalt ikke syre. Hos Københavns Terrazzo ApS (KBH Terrazzo) bruger vi derfor kun en stensyre, der er udviklet specielt til at rengøre terrazzo uden belastning. Den neutraliserer overfladen, så terrazzogulvet efterfølgende kan afvaskes og overfladebehandles.

Når vi har fuldendt dybderensningen og olieret gulvet, vil din terrazzo se frisk og livligt ud igen.

Har du brug for mere specifik information omkring rengøring og vedligeholdelse af terrazzo på badeværelse eller i brusekabine, hvor vand ofte slider på terrazzogulvet, så kan du læse mere på vores side. Men kort fortalt: brug en ren, let fugtig klud eller meget opvredet moppe, kombineret med meget milde plejeprodukter. Det vil forlænge terrazzogulvets levetid.

Tre gode grunde til at vælge Københavns Terrazzo ApS til rensning af terrazzo

  • Erfarne og kompetente medarbejdere
  • Stor ekspertise inden for dybderensning af terrazzo
  • God service og tilfredse kunder – som du kan se på vores TrustPilot

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om rensning eller pleje af terrazzogulv, så kontakt os endelig. Vi besvarer både store og små spørgsmål. Er du i tvivl om, hvorvidt du behøver en rensning eller en slibning, guider vi dig sikkert og kompetent gennem processen, så du får præcis det resultat, du ønsker.