Rengøring af terrazzogulv

Har du brug for hjælp til rengøring af terrazzogulv? Hos Københavns Terrazzo kan vi hjælpe dig med en dybderensning af dit terrazzo. Vores dybderensning er et støvfrit og billigere alternativ til en slibning af terrazzo. Det er derfor særligt velegnet til trappeopgange, hospitaler og andre områder, hvor støv kan være til gene eller decideret skade.

Dybderensning af terrazzo med specialudviklet stensyre

Terrazzo tåler normalt ikke syre, og derfor bør man undgå syreholdige rengøringsmidler til rengøring af terrazzo. Hos Københavns Terrazzo ApS bruger vi derfor kun en stensyre, der er udviklet specielt til at rengøre terrazzo uden belastning. Den neutraliserer overfladen, så terrazzogulvet efterfølgende kan afvaskes og overfladebehandles.

Når vi har fuldendt dybderensningen og olieret gulvet, vil din terrazzo igen se frisk og flot ud. Det vil samtidig forlænge levetiden på din terrazzo og udskyde behovet for en afslibning. Hvis du er nysgerrig, kan du læse nærmere om vedligeholdelse af terrazzo her.

Dybderensning af trappeopgang, billigt, effektivt og støvfrit

Afslibning eller rensning af terrazzogulv?

Københavns Terrazzo ApS laver altid en individuel ekspertvurdering af, hvorvidt jeres terrazzogulv kan nøjes med en dybderensning, eller om det kræver en reel afslibning.

Afslibning vil være nødvendig, hvis terrazzoen er blevet beskadiget eller kalken har sat sig dybt. Dette kan være, hvis gulvet eksempelvis er blevet fejlbehandlet med kalkfjerner og andre skrappe rengøringsmidler, eller skaden ikke er blevet taget hånd om over flere år.

Vi anbefaler altid, at du vælger en afslibning til toiletrummet.

Dybderensning af terrazzo egner sig også især godt til steder, hvor støv kan være til stor gene, såsom opgange, hospitaler m.m. Det skyldes, at vores proces er relativt støvfri og tager kortere tid end en reel afslibning.

Tre gode grunde til at vælge Københavns Terrazzo ApS til rensning af terrazzo

  • Erfarne og kompetente medarbejdere
  • Stor ekspertise inden for dybderensning af terrazzo
  • God service og tilfredse kunder – som du kan se på vores TrustPilot

Kontakt os allerede i dag!

Har du spørgsmål om pleje eller rensning af terrazzogulv, så kontakt os endelig. Vi besvarer både store og små spørgsmål. Er du i tvivl om, hvorvidt du behøver en rensning eller en slibning, guider vi dig sikkert og kompetent gennem processen, så du får præcis det resultat, du ønsker.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud og en uforpligtende snak. I kan enten bruge vores kontaktformularen, skrive en mail til tb@kbhterrazzo.dk eller ringe på +45 60 22 13 73.

Vi dækker hovedstadsområdet og hele Sjælland.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om rensning eller pleje af terrazzogulv, så kontakt os endelig. Vi besvarer både store og små spørgsmål. Er du i tvivl om, hvorvidt du behøver en rensning eller en slibning, guider vi dig sikkert og kompetent gennem processen, så du får præcis det resultat, du ønsker.