Om os

Om Københavns Terrazzo ApS

Københavns Terrazzo ApS har siden 2008 specialiseret i terrazzo. Vi er en virksomhed, der eksklusivt arbejder med terrazzo. Vores personale er specialuddannede med mange års erfaring. Vi kan derfor garantere et professionelt resultat hver gang. Vi bestræber os på at lægge en ekstra kærlig hånd i vores arbejde, og vi brænder for vores håndværk.

Skal du have slebet, repareret, renset eller støbt et helt nyt terrazzogulv, så er du havnet det rigtige sted. Vi leverer kvalitet til tiden, og er de førende inden for terrazzogulv. Du kan derfor trygt lægge enhver terrazzo-relaterede opgave i vores hænder. Intet er for stort eller for småt til os. Vi sikrer, at det færdige resultat er smukt og lever op til dine forventninger.

Vi kan rykke ud med kort varsel. Hvis der er tale om en hasteopgave, behøver du derfor ikke bekymre dig om ventetid. Det kan eksempelvis være, hvis dit gamle terrazzogulv på badeværelset er revnet eller slidt ned, så der er risiko for vandskade hos dig selv eller din underbo.

God kommunikation og et tæt samarbejde med kunden er vigtigt for os. Vores andre kunder har sagt, at de især var glade for, at vi er gode til at koordinere samarbejde med andre håndværkere, er hurtige til at svare og gav dem præcis det resultat, som vi havde aftalt. Du kan læse mere om vores kunders oplevelse med vores arbejde på TrustPilot.

Vi har i december 2015 skiftet navn fra KM Terrazzo & Partner ApS til Københavns Terrazzo ApS.

Hvorfor vælge København Terrazzo ApS?

  • Stor ekspertise inden for terrazzo siden 2008
  • Store og små opgaver – både reparation, slibning, rensning og støbing af nyt terrazzogulv
  • Vi rykker ud med kort varsel
  • Vi overholder ALTID vores aftaler
  • God og klar kommunikation – med kunden og andre håndværkere, såsom VVS’ere eller murere
  • Vi fakturerer altid inden for 3 dage efter udførsel – også via elektronisk fakturering

Billede af medarbejderne hos Københavns Terrazzo ApS