Slibning af terrazzogulv

Er dit terrazzogulv misfarvet, slidt eller har det kalkskjolder? Hos Københavns Terrazzo er vi eksperter i slibning af terrazzogulv

Terrazzogulve, der ikke er blevet vedligeholdt ordentligt, kan over tid komme til at se grimme, misfarvede og triste ud. Det skyldes som regel, at der er blevet dannet kalkpletter, der har samlet på skidt og snavs over længere tid. Disse kalkpletter kan være enormt svære at komme til livs, og derfor kan der være behov for en slibning af terrazzogulvet.Københavns Terrazzo ApS laver altid en individuel ekspertvurdering af, hvorvidt jeres terrazzogulv kan nøjes med en dybdegående rengøring af terrazzogulv, eller om det kræver en reel afslibning.

Alle typer af slibning af terrazzo

Hos Københavns Terrazzo tilbyder vi slibning af alle typer terrazzo samt efterbehandling, overfladebehandling, afslibning af maling, fjernelse af puds- og limrester og meget mere. 

Vi polerer også gerne gulvet efterfølgende, så det bliver mættet og derfor smudsafvisende. Her benytter vi et specialudviklet diamantværktøj til at klare opgaven. Det er effektivt men nænsomt, hvilket får gulvet til at fremstå som nyt igen efter slibning. 

Afhængig af hvilken type terrazzo du har, kan vi også give det en efterfølgende overfladebehandling. Det gør gulvet modstandsdygtig, rengøringsvenligt og giver et flottere finish.

Slibning af terrazzogulv pris

Hvad koster det at få slebet terrazzogulv? Prisen på slibning af terrazzogulv afhænger af nogle forskellige faktorer såsom størrelsen på gulvet, og hvorvidt du ønsker en efterfølgende overfladebehandling eller lignende. 

Det er selvfølgelig muligt at slibe sit terrazzogulv selv, men vi anbefaler dog, at det gøres professionelt. Det skyldes, at man skal kende den nøjagtige blanding og valg af sten i gulvet, for at kunne slibe det ordentligt. 

Hvis der er småskader, der skal lappes, kan der forekomme en tydelig forskel, medmindre du i forvejen har analyseret gulvets sammensætning og fundet en passende erstatning. Med en professionel fagperson er du sikret et flot resultat, som du kan have glæde over i mange år fremover. Hvis der er større skader eller huller i gulvet, skal terrazzogulvet i de fleste tilfælde renoveres eller repareres.

Tre gode grunde til at vælge Københavns Terrazzo ApS til slibning af dit terrazzogulv

Hos Københavns Terrazzo ApS har vi mange års erfaring med slibning, reparation og udbedring af skader på terrazzogulve. Hos os kan du som kunde derfor altid forvente følgende:

  • Bred forståelse, og et solidt kendskab til slibning af dit terrazzogulv
  • Arbejdet bliver altid udført til tiden og med høj professionalisme
  • Servicen er altid i top hos os – vi står altid til rådighed for dig

Afslibning inkl. overfladebehandling af terrazzogulv.

Afslibning inkl. overfladebehandling af terrazzogulv på badeværelse.

Kontakt os allerede i dag!

Har du spørgsmål om pleje eller slibning af terrazzogulv, så kontakt os endelig. Vi besvarer både store og små spørgsmål. Er du i tvivl om, hvorvidt du behøver en rensning eller en slibning, guider vi dig sikkert og kompetent gennem processen, så du får præcis det resultat, du ønsker.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud og en uforpligtende snak. I kan enten bruge vores kontaktformularen, skrive en mail til tb@kbhterrazzo.dk eller ringe på +45 60 22 13 73.

Vi dækker hovedstadsområdet og hele Sjælland.