Slibning af terrazzogulv

Få dit terrazzogulv til at fremstå som helt nyt

Er dit terrazzogulv misfarvet, slidt eller har det kalkskjolder? I så fald bør du overveje at få en slibning af din terrazzo.

Hos Københavns Terrazzo ApS sliber og polerer vi bl.a. terrazzogulv med et specialudviklet diamantværktøj. Det er effektivt, men nænsomt, hvilket får gulvet til at fremstå som nyt igen efter slibning. Afhængig af hvilken type terrazzo du har, kan vi også give det en efterfølgende overfladebehandling. Det gør gulvet modstandsdygtig, rengøringsvenligt og flot.

Terrazzogulve, der ikke er blevet vedligeholdt ordentligt, kan over tid komme til at se grimme og misfarvede ud. Det er som regel, fordi der er blevet dannet kalkpletter, der har samlet på skidt og snavs over længere tid. Drikkevandet i Danmark, afhængig af hvor i landet du bor, har et relativt højt indhold af kalk. Disse skader ses ofte, hvis man over tid ofte har glemt at fjerne eller tørre vandet op efter et bad.

Vigtigst af alt, må du ikke bruge syre- eller eddike-baserede rengøringsmidler, da det skader gulvet, hvilket i sidste ende kan betyde, at dit terrazzogulv bliver misfarvet.

Alle typer af slibning af terrazzo

Hos Københavns Terrazzo ApS tilbyder vi slibning af alle typer terrazzo og efterbehandling, inklusiv overfladebehandling, afslibning af maling, fjernelse af puds- og lim-rester m.m.

Vi polerer også gerne gulvet efterfølgende, så det bliver mættet, og derfor smudsafvisende. Når du selv skal rengøre gulvet, skal du derefter kun bruge sæbespåner opløst i lunken vand. Dernæst skal du skylle gulvet af i koldt vand og tørre efter med en opvredet klud. Du kan læse mere under vedligeholdelse.

Har du spørgsmål om slibning af terrazzogulv?

Har du spørgsmål eller brug for yderligere informationer, såsom hvordan du bedst vedligeholder dit terrazzogulv, skal du endelig kontakte os. Vi svarer på store og små spørgsmål om terrazzo. Vi vil selvfølgelig også hellere end gerne hjælpe med at guide dig til den helt rigtige løsning. Det kan nemlig til tider være lidt svært at finde ud af, hvad der skal til for, at ens terrazzogulv bliver flot igen.

Skal dit terrazzogulv slibes, anbefaler vi, at det gøres professionelt. Det gør vi, fordi terrazzo ofte kræver, at man kender den nøjagtige blanding og valg af sten, der er blevet brugt, da gulvet først blev lagt. Hvis der er småskader, der skal lappes, kan der forekomme en tydelig forskel, medmindre du i forvejen har analyseret gulvets sammensætning og fundet en passende erstatning. Med en professionel fagperson er du sikret et flot resultat, som du kan have glæde med i mange år fremover.

Tre gode grunde til at vælge Københavns Terrazzo ApS til slibning af dit terrazzogulv

Hos Københavns Terrazzo ApS har vi mange års erfaring med slibning, reparation og udbedring af skader på terrazzogulve. Hos os kan du som kunde derfor altid forvente følgende:

  • Bred forståelse, og et solidt kendskab til slibning af dit terrazzogulv
  • Arbejdet bliver altid udført til tiden og med høj professionalisme
  • Servicen er altid i top hos os – vi står altid til rådighed for dig

Kontakt os i dag, og få gratis råd og vejledning om slibning af terrazzo.

 

Afslibning inkl. overfladebehandling af terrazzogulv.

Afslibning inkl. overfladebehandling af terrazzogulv.